Si no veus correctament el Newsletter, fes click aquí. Ver en Castellano
Fundació Finestrelles
Reserva't el 2 de novembre per a l'acte benèfic

Reserva't el 2 de novembre per a l'acte benèfic

Enguany commemorem el 40è aniversari de Finestrelles i per aquest motiu hem preparat un espectacle únic produït per El Terrat on hi haurà teatre, música, també ciència i molt bon humor!

L'espectacle estarà conduït per la periodista i presentadora del programa Divendres de TV3, Ana Boadas, i comptarà amb l'actuació de la companyia Clownic d'El Tricicle, el grup musical de gospel The Sey Sisters i la intervenció especial de l'investigador Manel Esteller.

L'esdeveniment tindrà lloc el dia 2 de novembre, a les 20 hores, a la Sala Barts (Av. Paral·lel, 62.)

No us el perdeu! Reserveu ja la vostra entrada trucant al 93 371 34 41 o bé envieu un mail a info@fundaciofinestrelles.com.

El Director General de Nestlé visita la Fundació

El Director General de Nestlé visita la Fundació

El passat 10 de setembre el Director General de Nestlé, Laurent Dereux, va visitar la Fundació acompanyat de la Directora de Relacions i Comunicació Corporatives, Neus Martínez, i el Responsable de Reputació Corporativa, Carlos Moyano. Aquesta és la primera visita del nou Director durant la qual va poder conèixer de més a prop els serveis que ofereix la Fundació i les persones usuàries que atenem i també la pròpia història de l'entitat.

Després de recórrer el Taller de teràpia ocupacional i la Llar-residència, el Director Gerent de la Fundació, Lluís Viguera, i el President del Patronat, Dr. Lluís Monset, van tenir l'oportunitat també d'exposar els resultats de la primera fase de l'estudi de nutrició que la Fundació i DINCAT estan duent a terme en persones amb discapacitat intel·lectual que presenten obesitat i que compta amb el finançament de la mateixa companyia.

Finestrelles
Revisions dentals amb ADADI

Revisions dentals amb ADADI

Gràcies al conveni amb l'Associació Dental d'Ajuda al Disminuït (ADADI) dirigida pel Dr. Oriol Cantó, hem començat el programa de prevenció i promoció d'hàbits saludables en salut bucodental.

Durant aquest mes de setembre el Dr. Cantó i el seu equip han realitzat gairebé 60 revisions odontològiques gratuïtes a les persones usuàries de Fundació Finestrelles i Fundació Gandhi. A partir del diagnòstic i la fitxa bucal de cada pacient es podrà fer un seguiment acurat de les necessitats i el tractament de cada cas.

El programa de prevenció preveu també una xerrada informativa, adreçada a les persones usuàries i professionals, dedicada a la higiene i cura dental.

Jornada festiva i de sensibilització

Jornada festiva i de sensibilització

El passat diumenge 20, la nostra Fundació, juntament amb altres entitats que treballen per la discapacitat a Esplugues, vam organitzar la XIII Jornada de Sensibilització dins els actes de la Festa Major d'aquesta població.

El públic visitant va poder conèixer la nostra tasca i gaudir de les activitats organitzades. CTAC, especialistes en teràpia assistida amb animals i col·laboradora de la Fundació, va oferir jocs d'interacció amb els seus gossos.

Durant la jornada també vam gaudir de les actuacions de diversos grups de ball i lleure i vam comptar, un any més, amb la visita de l'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz.

Vacances a St Feliu de Guíxols

Vacances a St Feliu de Guíxols

El passat més d'agost vam estar de vacances durant 8 dies a Sant Feliu de Guíxols, en la primera estada estiuenca organitzada per Finestrelles.

Amb un grup de 7 persones vam estar convivint en dos bungalows al Càmping de Sant Pol on cada dia va ser un dia nou: les assemblees per decidir què fèiem i com ho fèiem estaven a l'ordre del dia. En definitiva, van ser uns dies de platja, sol i turisme a gust dels participants.

La Festa Major de Sant Feliu, visita a Begur i estades a la platja, van ser els eixos principals d'una estada inoblidable!

Estiu de sortides i vermuts!

Estiu de sortides i vermuts!

L'estiu és sinònim d'oci i relax i a tots ens agrada deixar de banda la rutina i les obligacions i poder gaudir del nostre temps lliure. A la Llar-residència la programació de vacances s'enfoca precisament a l'aprofitament d'aquest temps lliure i una de les principals motivacions van ser les sortides lúdiques.

Aquest any hem anat a passeig per Barcelona i Esplugues i també hem fet una cosa que ens encanta: prendre el vermut. Alhora, hem aprofitat molt per refrescar-nos a l'aigua, i en un estiu tant calorós com aquest ens ha anat d'allò més bé tenir la pròpia piscina a casa!

Ja tenim més de 500 seguidors a Fb, gràcies a tots vosaltres per fer-ho possible!

Ja tenim més de 500 seguidors a Fb, gràcies a tots vosaltres per fer-ho possible!

Visita la nostra pàgina
facebook.com/fundaciofinestrelles!

 

 

 
Per assegurar-te que les nostres informacions arribin sempre a la teva bústia d'entrada, si-us-plau afegeix newsletter@fundaciofinestrelles.com a la teva llibreta d'adreces.

Si vols donar-te de baixa, envia'ns un mail amb l'assumpte "Baixa Newsletter" a aquest correu:
info@fundaciofinestrelles.com
 
 

 

 

AVÍS LEGAL: La informació continguda en aquest missatge de correu electrònic és confidencial i pot incloure dades de caràcter reservat. Aquesta informació va dirigida únicament al seu destinatari. L’accés o el seu ús per part d'una altra persona no autoritzada pot ésser il•legal. Si no és Vostè la persona destinatària, si us plau, esborreu-ne el contingut.

AVISO LEGAL: La información contenida en este mensaje de correo electrónico es confidencial y puede revestir el carácter de reservada. Está destinada exclusivamente a su destinatario. El acceso o uso de este mensaje, por parte de cualquier otra persona que no esté autorizada, pueden ser ilegales. Si no es Ud. la persona destinataria, le rogamos que proceda a eliminar su contenido. 

 

PAbans d'imprimir aquest correu pensi en si és necessari. EL medi ambient és cosa de tots.
Antes de imprimir este correo electrónico piense bien si es necesario hacerlo: El medioambiente es cosa de todos