Inicio > Som transparents

Som transparents

Volem donar resposta a la vostra confiança en Finestrelles

Volem agrair-vos la vostra confiança en la nostra entitat amb la màxima transparència respecte la nostra activitat. Per això, aquí podreu trobar tota la informació econòmica i organitzativa de la Fundació que permet comprovar que se’n fa un bon ús, sempre de forma alineada amb la missió  i valors de l’entitat definits en els seus estatuts.

Informació sobre l’exercici de 2020-2021


Adjuntem aquí els principals documents referents a l’activitat realitzada el passat 2020. Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que pugueu tenir.

Obligacions i Instruments de transparència


En compliment de la llei 21/2014 i l’ordre jus/152/2018 sobre obligacions i instruments de transparència per les Fundacions, la Fundació Finestrelles ha subscrit el “Codi de bon govern i bones practiques de gestió” de la Coordinadora Catalana de Fundacions.

La Fundació Finestrelles com entitat associada a DINCAT esta adherida al Codi Ètic de DINCAT. Des de la Fundació Finestrelles subscrivim els valors que elles ostenten.

La Fundació Finestrelles va actualitzar i signar el codi de conducta que marca la cultura de respecte i promoció dels valors ètics que considerem que han de regir la nostra activitat.

Per altra banda, disposem d’un canal de denúncia oficial per a qualsevol persona que el pugui requerir. Podeu fer-ne ús a través d’aquest enllaç.

Informes anteriors


 

Hazte amigo